Isnin, Disember 31, 2012

PANAS! KEZALIMAN AHLI MAJLIS DAERAH KUALA LANGAT TERSERLAH!

PERSIAPAN TELAH DIBUAT..NAMUN KAWASAN TELAH DISITA OLEH MDKL!

AKU RASA AHLI MAJLIS DAERAH KUALA LANGAT  NI DAH NAIK "TOCANG" .ASAL ADA PROGRAM YANG MELIBATKAN PENYATUAN RAKYAT AJE MEREKA CEPAT-CEPAT HALANG..KALAU TEMPOH HARI MEREKA CABUT SEMUA BANNER PROGRAM BN..HARI NI PULA MEREKA TELAH MENYITA KAWASAN PENGANJURAN SAMBUTAN AMBANG TAHUN BAHARU 2013 YANG BAKAL DIADAKAN DIKAWASAN LETAK KERETA AIM point SUNGAI EMAS,BANTING...APA YANG AKU DIFAHAMKAN..PROGRAM NI TELAH DITOLAK SEBULAT SUARA OLEH SEMUA AHLI MAJLIS DAERAH KUALA LANGAT!...ALASAN YANG CUKUP SIMPLE JERR..LOGO 1 MALAYSIA..PERGHHH!
BETUL-BETUL MEREKA RASA TERGUGAT DENGAN LOGO 1 MALAYSIA TU YE..
MARI KITA KAJI KENAPA MEREKA TAKUT SANGAT DENGAN LOGO 1 MALAYSIA..

1 Malaysia bererti rakyat semua peringkat, sama dari segi kebebasan, berdiri sama tinggi, duduk sama rendah, masing-masing dapat melaksanakan tanggungjawab dalam keadaan aman damai.

1 Malaysia menyebabkan rakyat lebih yakin kepada kerajaan, kerana hak mereka didahulukan walau dimana mereka berada tetap hak mereka dijamin.

Logo 1 Malaysia, membuktikan rakyat di semua peringkat, bentuk logo itu mengandungi harapan, impian rakyat yang ingin keharmonian dalam kehidupan seharian.

1 Malaysia membuatkan intifadah rakyat ke arah mengeratkan hubungan antara kaum, membuatkan mereka hilang prasangka, cemburu dikalangan kaum, begitu juga dengan pencapaian mereka. Tanpa mengira dari kaum mana mereka datang, hak mereka tetap dijaga.

PASAL NI AJEKAN...
ERMM..RAKYAT KUALA LANGAT PUN NAK GAK TENGOK SAMBUTAN AMBANG TAHUN BAHARU..NAK G KE KEY EL JAUH..APALAH MEREKA NI..MEREKA TAK TERFIKIR KE MASA NILAH BOLEH TAMBAH PENDAPATAN!MASA NILAH DAPAT BERSAMA KELUARGA..Reactions:

0 comments: