Selasa, Julai 16, 2013

Bila kerajaan Malaysia nak TEGAS?Mana KDN? Mana suara ISLAM?

Assalammualaikum semua sahabat PUcTD...
Lama sudah kita tidak bersua.Diam bukan bermakna team PUcTD diamkan sahaja apa yang berlaku baik semasa mahupun selepas PRU.
Namun..makin kami diam..makin menjadi-jadi pulak puak-puak ni.Menghina Agung satu hal..kini mereka makin agama rasmi negara Malaysia..iaitu agama Islam.
Kami tertarik dengan kenyataan seorang sahabat kami..
Istimewanya orang Cina! Kerajaan Malaysia BACUL pada orang Cina!

Orang Cina tidak menghormati Kerajaan Malaysia kerana tahu segala tindakan mereka akan dilindungi oleh Kerajaan Malaysia.

Mereka bebas untuk menghina DYMM SPB Yang Dipertuan Agung, menghina Islam malah mereka boleh bermaharajalela dengan segala kegiatan haram mereka.

Kerajaan Malaysia sememangnya berat sebelah dan senantiasa mengagungkan orang Cina.

Lihatlah sekeliling dalam Malaysia ni, semua hak orang Cina, boleh buat apa sahaja, sebab Kerajaan Malaysia BACUL dan tidak bertaring. 

Mereka boleh buka bisnes judi walau haram, mereka boleh buka bengkel walau haram, mereka boleh tutup jalan kalau berniaga walau haram.

Semua ni sebab Kerajaan Malaysia BACUL untuk ambil tindakan kepada mereka!

Hari ini, bila orang Cina hina DYMM SPB Yang Dipertuan Agong, Kerajaan Malaysia yang sembunyi identiti cina derhaka ini, sebab mereka BACUL dan sentiasa lindungi orang Cina.

Saya berani jamin, Kerajaan Malaysia akan BACUL sekali lagi terhadap 2 Cina yang menghina Agama & Orang Islam dengan hidangan babi Ramadhan.

- Mohd Razlan Mohammad Rafii
Ketua Pemuda UMNO Bhg Seputeh, WPKL

Ermmm.kami SETUJU dengan saudara Razlan ni.Sampai bila ye?Bila buat salah..minta maaf..Mereka ni baru pegang ekonomi dah berani buat onar..sok kalau jadi Pemerintah?????

Reactions:

0 comments: